Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For sjette gang i denne sæson lykkedes det søndag Jonas Aaen at komme først over stregen, da han i SMC Biler løbet på Amager kom alene til mål. Team Capinordic holdet fik dobbelt succes, da Nikola Aistrup vandt spurten om andenpladsen. Derudover sluttede både Thomas Riber-Sellebjerg og Kristian Sobota også i top 10, så det var en god dag for holdet.

”En god dag og en god sejr. Det er altid dejligt at vinde, også selvom det var et løb i den danske A-klasse. Der bliver altid kørt stærkt herhjemme, så det er ikke bare sådan at tage sejren,” forklarede Jonas Aaen efter løbet.

Lidt utraditionelt for de fleste af Jonas Aaens sejre kom dagens sejr i hus efter et soloudbrud. ”Vi havde Daniel Kreutzfeldt med i dagens lange udbrud sammen med to andre. Midtvejs i løbet blev der så lukket op, så det endte med at syv ryttere sad helt fremme, hvor jeg sad sammen med Nikola Aistrup og Kreutzfeldt. En ganske udmærket situation for os. Desværre fik Kreutzfeldt problemer med cyklen og måtte lade sig falde tilbage.”

”Med 25 kilometer tilbage havde vi kun et lille halvt minut ned til feltet, som kom tættere på hele tiden. Jeg valgte så at angreb og fik Mathias Lisson med mig. Fem kilometer senere rykkede jeg en gang til, og så sad jeg alene fremme. Derefter var det bare en lang enkeltstart mod mål, og det lykkedes mig at holde feltet på afstand,” tilføjede Jonas Aaen.

Næste løb for Jonas Aaen bliver Post Cup afdelingen i Lyngby i næste weekend.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677