Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter fire år hos Team Capinordic skifter Jonas Aaen fra den kommende sæson til Team Saxo Bank på en toårig aftale. ”Jeg er selvfølgelig superlykkelig over at det hele nu er faldet på plads. Der har været en drøm for mig i mange år at komme til Bjarne Riis hold, så det er dejligt, at den nu er realiseret,” siger Jonas Aaen i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

”Jeg har endnu ikke snakket med Team Saxo Bank om mit kommende løbsprogram, det forventer jeg først sker en gang i løbet af det sene efterår. Men jeg har dog en drøm om, at jeg på et tidspunkt kommer til at køre de store forårsklassikere som Liege-Bastogne-Liege, Amstel Gold Race, Flandern Rundt osv. Det sker sikkert ikke allerede til næste år, men jeg håber da, at jeg i løbet af første halvdel af den kommende sæson kan tilpasse mig til ProTour løbene, så jeg måske til efteråret kan få min chance.”

”Jeg har jo også kunne følge den udvikling, som Matti Breschel har gennemgået de seneste år, og for mig fremstår han da som et forbillede. Så det er da kun at håbe, at jeg kan gennemgå den samme positive udvikling,” tilføjer Jonas Aaen.

Jonas Aaen er bare den seneste rytter i rækken, som Team Capinordic har sendt videre til ProTouren, alligevel er sportsdirektør Tom Breschel meget tilfreds. ”Vi har nu arbejdet med Jonas Aaen i flere sæsoner, og vi føler, at tiden er inde for ham til at tage det næste skridt. Det er vores mål at skabe ryttere der kan køre på det højeste niveau, så derfor er vi glade for at kunne skyde Jonas videre opad.”


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677