Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Onsdag aften blev første udgave af Sparekassen Himmerland Grand Prix afholdt i Aars. En veloplagt Frank Høj tog sejren, da han kørte alene de sidste 20 kilometer af løbet.

Allerede tidligt i løbet kom en gruppe bestående af Frank Høj og Chris Anker Sørensen (Team Saxo Bank), Simon Lerbech og Daniel Foder (Team Concordia) Andreas Frisch (Team Blue Water) og Troels Vinther (Team Capinordic) af sted.

”Vi fik hurtigt et pænt forspring ned til feltet, men Høj ville mere, så han angreb igen for at splitte gruppen endnu mere, og det lykkedes ham at komme af sted med Simon og jeg. Desværre var samarbejdet ikke så godt, så da Høj kører kontra på et af mine angreb med små 20 kilometer tilbage, og det lykkedes ham at komme væk,” sagde Troels Vinther efter løbet.

Frank Høj lykkedes derefter at holde alene til mål, til en meget populær sejr foran mere end 5000 tilskuer. Bagved skulle de andre ryttere kæmpe om de sidste pladser på podiet.

”Daniel Foder og Chris Anker kommer frem til Simon Lerbech og jeg, efter at de havde sat Andreas Frisch. Derefter blev Lerbech også sat, så vi tre andre skulle køre om de sidste to pladser på podiet. Chris Anker forsøgte at rykke på stigningen på de sidste to omgange, men både Foder og jeg sad med. Med 250 meter til mål skulle vi igennem et sving, og der angreb jeg lige inden, som overraskede de to andre, så jeg dermed klart kunne tage andenpladsen, mens Foder bagved tog den sidste plads på podiet,” tilføjede Troels Vinther.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677