Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Kun få dage efter at Team Capinordic rytterne fik den triste besked, at holdets sponsor trækker sig med udgangen af sæsonen, var seks af holdets ryttere i dag til start i det slovakiske etapeløb, Tour of Slovakia, som er fem dages UCI etapeløb.

Efter en benhård etape, hvor især det italienske hold, Miche-Silver og det polske landshold satte de andre hold under pres på stigningerne, lykkedes det holdet at holde både Fredrik Ericsson og Jonas Aaen inde i det samlede klassement.

”Allerede ved den første stigning efter 15 kilometer satte de to hold et hårdt tempo, og vi blev alle sat af. Efter et fremragende stykke arbejde af hele holdet, lykkedes det os at få indhentet den forreste gruppe igen, kort inden vi skulle opad dagens næste stigning. Her kom både jeg og Jonas Aaen med i den forreste gruppe, inden vi skulle ind på de afgørende små omgange. Mens jeg var lidt træt på det tidspunkt, var Aaen flyvende. Desværre fik han mekaniske problemer med cyklen, og måtte derfor slippe den forreste gruppe. Til sidst rykkede Miche-Silver holdet igen, og jeg måtte også slippe gruppen. Jeg fik dog kæmpet mig ind et halvt minut efter de forreste, mens Aaen kom ind få sekunder efter. Så i alt er vi godt tilfredse, vi er kommet godt i gang og det ser positivt ud inden de kommende etaper,” forklarede Fredrik Ericsson efter etapen.

I morgen skal rytterne ud på en 152,2 kilometer lang etape, som midtvejs har en stor stigning. Det er dog en etape som meget nemt kan ende med en samlet finale, hvor både Jonas Aaen og Martin Pedersen kan køre efter sejren.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677