Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Team Capinordics Jonas Aaen vandt dagens hårde bjergrige etape i Tour of Slovakia og fik dermed hentet sin fjerde UCI sejr i denne sæson og holdets 14 UCI sejr.

”En rigtig dejlig sejr, som kommer på det helt rigtige tidspunkt,” forklarede Jonas Aaen kort inden han skulle på podiet for at hyldes for sejren.

Dagens 162 kilometer lange etape startede fladt de første 60 kilometer, inden stigningerne begyndte at skyde op de sidste 100 kilometer, med blandt andet en 10 kilometer lang stigning med 20 kilometer til mål.

”Det var meget hård sidevind i starten af etapen, og det udnyttede det tyske LKT Brandenburger hold til at splitte feltet fuldstændig. Det endte med at vi kun sad 11 ryttere fremme, seks tyskere, mig og fire andre. Eftersom hverken polakkerne eller australierne var repræsenteret, så satte de tempoet i feltet.”

”Vi fik aldrig lov til at få mere end et minut, og da vi ramte dagens første stigning kørte en gruppe på fire ryttere frem til os fra feltet. Ganske kort efter blev det hele samlet og en ny gruppe på fire ryttere kørte væk, hvor vi havde Lucas Persson med.”

”Den gruppe fik oparbejdet et forspring på små fire minutter, og da vi havde Lucas med, kunne vi sidde og slappe lidt af i feltet. Da vi ramte den sidste stigning med 20 kilometer til mål, blev der virkelig åbnet op i feltet, og jeg kom med i den forreste gruppe på otte ryttere. På toppen havde vi indhentet Lucas Persson og to til, men der lå stadigvæk en Miche-Silver ryttere længere fremme.”

”Lidt flere ryttere kom tilbage til os på nedkørslen, så vi sad med hele fem ryttere i det forholdsvist lille felt. Med otte kilometer til mål havde den forreste rytter stadigvæk et forspring på et lille minut, så jeg valgte at sende mine holdkammerater frem, og de kørte virkelig som motorcykler, så med 1½ kilometer tilbage var han indhentet.”

”Derefter skød et par andre hold frem for at køre spurten, og jeg kom perfekt med på deres hjul. Finalen passede mig helt perfekt. Der var tre skarpe 90 grader sving og derudover gik den lidt opad. Med lidt over 100 meter tilbage rykkede jeg forbi den forreste og kunne tage en klar sejr,” tilføjede Jonas Aaen efter etapen.

I den samlede stilling ligger Fredrik Ericsson stadigvæk på en syvendeplads som bedste rytter fra holdet, mens Jonas Aaen ligger nogle placeringer længere tilbage. I morgen venter der dog en ny meget hård etape, og med den form Aaen viser på stigningerne, kan der måske vente et yderligere avancement eller måske en ny etapesejr. ”Det tænker jeg egentlig ikke så meget på lige nu, det vigtigste er at vi nyder sejren,” sluttede Jonas Aaen.

Team Capinordic rytterne viser med sejren stor mental styrke, da det er mindre end en uge siden, at rytterne fik at vide, at holdets sponsor trækker sig fra den kommende sæson. Forhåbentligt kan denne sejr overbevise eventuelle firmaer om det interessante i at sponsorere et cykelhold.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677