Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Farum-Værløse CK arrangerede i dag partidskørsel ved Kirke Værløse. 30 kilometer skulle tilbagelægges før de to Team Capinordic ryttere, Jens Erik Madsen og Daniel Kreutzfeldt, kunne tage sejren. På løbets andenplads kom de to unge tempomaskiner, Rasmus Quaade (Blue Water) og Jimmi Sørensen (Team Designa Køkken), som dermed allerede havde taget hul på den fusion, som de to hold offentliggjorde i tirsdags. På tredjepladsen kom de to Team Stenca ryttere Daniel Vestergård og Martin Wang. Også fjerdepladsen Capinordics med Kristian Sobota og Cristofer Stevenson

”Det var en god og dejlig sejr. Daniel og jeg fandt ind i en godt rytme, selvom vi skulle passe på, på de våde veje,” forklarede Jens Erik Madsen efter løbet. ”Derudover havde vi også Kristian Sobota og Christofer Stevenson på fjerdepladsen, så det var en ny god dag for hold.”

For Jens Erik Madsen var det femte sejr i denne sæson, og dermed viderefører han den gode form fra august måned, hvor han vandt tre sejre. For Daniel Kreutzfeldt var det anden sejr i denne sæson, da han i slutningen af juli måned var med til at vinde DM for hold.

Med sejren har Team Capinordic vundet imponerende 37 sejre på landevejen indtil videre i denne sæson.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677