Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Niki Østergaard blev bedste rytter, da det danske landshold i dag kørte første etape af det store franske etapeløb, Tour de L’Avenir. Det var dog slet ikke meningen at Team Capinordic rytteren skulle have kørt spurten.

”Jeg sad med Troels Vinther på mit hjul, da vi kørte ind på den sidste kilometer. Vi kører igennem et sving, og så hører jeg den grimme lyd af et stort styrt lige bagved mig. Jeg vender mig om og ser Troels ryge direkte i asfalten sammen med flere andre, mens cyklerne flyver rundt i luften. Eftersom jeg sad helt fremme, valgte jeg så at køre spurten og det blev så til en okay niendeplads. Jeg havde ikke så meget at skyde med, da jeg jo havde brugt mange kræfter på at få kørt Troels frem,” forklarede Niki Østergaard efter etapen.

Ifølge de første meldinger skulle Troels Vinther være klar igen til morgendagens etape. ”Han lander direkte på halebenet oven på en anden rytter, men han ser ud til at være klar igen til i morgen,” tilføjede Niki Østergaard, som ikke var så nervøs over at to franske ryttere kørte væk og vandt med små to minutter ned til feltet.

”Hvis vi havde sat os frem i feltet i dag, så ville ansvaret have ligget på vores skuldrer resten af løbet. Derfor blev vi nødt til at køre køligt i dag. Der er stadigvæk masser af etaper tilbage, så vi skal nok få lavet nogle resultater hernede. Jeg syntes, at benene fungerer rigtig godt, og jeg kan også se, at både Rasmus Guldhammer og Christopher Juul ser skarpe ud,” sluttede en tilfreds Team Capinordic rytter.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677