Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Blue Water Cycling for health vandt her til formiddag Erik Hansen VVS Roskilde løbet, som blev kørt på den gamle DM rute. Michael Smith Larsen vandt i spurten foran holdkammeraten Glenn Bak, Comeat Ride-4 fun rytteren Jonas Fredborg tog sidste plads på podiet, med Team Capinordic rytteren Thomas Riber-Sellebjerg på fjerdepladsen.

”Blue Water kørte et flot løb i dag, hvor de udnyttede deres overtal korrekt og dermed tog sejren,” forklarede Thomas Riber-Sellebjerg efter løbet.

Rytterne skulle køre ni omgange på en 18,7 kilometer lang rute, og med to en halv omgange til mål sad en syvmandsgruppe bestående af, Michael Smith Larsen, Glenn Bak og yderligere en Blue Water rytter, Thomas Riber-Sellebjerg (Capinordic), Jonas Fredborg (Comeat Ride-4 fun), Daniel Stenkjær (Team Condordia) og Jesper Mørkøv (Team Energi Fyn), helt fremme.

”På næst sidste omgang begyndte Blue Water rytterne at angribe. Især Glenn Bak var meget aktiv, og selvom jeg ikke fik meget hjælp fra de andre ryttere i gruppen, lykkedes det mig at få holdt gruppen samlet. Ude på sidste omgang rykkede Bak så væk igen, og denne gang kom jeg alene frem til ham. Men så ville han ikke føre, så vi blev indhentet igen.”

”Inden på sidste kilometer var det så endnu engang Glenn som rykkede, og jeg fik lukket hullet op til ham og startede så spurten. Jeg kommer op på siden af Glenn, men kan så mærke Michael Smith Larsen komme forbi mig, og endnu engang i dagens løb sad jeg i en Blue Water sandwich, og denne gang kunne jeg ikke komme ud af den. Smith Larsen tog så sejren foran Bak, mens jeg måtte nøjes med en fjerdeplads,” forklarede Thomas Riber-Sellebjerg efter løbet.

”Lige nu er jeg skuffet, da jeg følte mig virkelig godt kørende i dag. Og selvom jeg kørte et virkelig flot løb, så afspejles det jo ikke i resultatlisten,” sluttede Thomas Riber-Sellebjerg.”

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677