Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I går skulle Troels Vinther have kørt spurten på første etape af Tour de l’Avenir, men det blev forpurret af et styrt kort ind på de sidste 1000 meter. I dag var han så tilbage igen for at revanche, da rytterne på anden etape skulle køre 138 kilometer fra Dreux til Tourville-la-Campagne.

”Heldigvis var det ikke så slemt i går. Jeg har nogle blå mærker, men var heldigvis klar til dagens etape. Allerede tidligt på etapen kommer jeg sammen med Niki Østergaard med i en 20-mandsgruppe. Flere af de store nationer var med, så det så godt ud. Ind mod finalen kører en enlig rytter væk, og jeg kommer med i en fire-mandsgruppe som ligger og jagter ham. Desværre er det ikke alle som kører igennem, så med fem kilometer til mål bliver vi indhentet af feltet.”

”Med kun 1½ kilometer tilbage bliver den enlige rytter i front også indhentet, og dermed skulle det afgøres i en massespurt. Jeg sad med fremme og kørte en fornuftig spurt hvilket resulterede i en syvendeplads,” forklarede Troels Vinther efter etapen.

Franskmanden Jean Lou Paiani vandt etapen, mens en anden franskmand, Julien Berard, fører i den samlede stilling.

”Det ser stadigvæk OK ud hernede. Vi må forsøge os igen på de kommende etaper, og så må vi se, om vi har heldet på vores side,” sluttede Troels Vinther.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677