Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Det danske landshold er i disse dage i Frankrig for at køre det nok største U23 etapeløb i verden, Tour de l’Avenir, som arrangeres af Tour de France arrangørerne ASO.

Rytterne var i dag nået til fjerde etape, hvor de skulle køre 197 kilometer fra Margny-lès-Compiègne til Sedan, og her lykkedes det Team Capinordic rytteren Troels Vinther at tage en flot sejr.

”Det er simpelthen så stort. Det er en sejr jeg har jagtet i flere år og som har været et mål for mig siden Post Danmark Rundt sluttede. Derudover kunne den heller ikke komme på et bedre tidspunkt. Lige nu ved vi desværre ikke, om holdet fortsætter, så i princippet mangler jeg en kontrakt til næste år, og så kan det selvfølgelig ikke skade at gøre opmærksom på sig selv,” forklarede Troels Vinther efter løbet.

Mathias Lisson og Rasmus Guldhammer var midtvejs i løbet af sted i et udbrud, og da de blev indhentet med 25-30 kilometer til mål, valgte Troels Vinther at slå kontra. Sammen med amerikaneren Peter Stetina og en slovener, fik de indhentet en enlig rytter helt fremme, og kørte derefter stærkt mod mål, mens feltet jagtede dem bagved.

”I finalen var det kun mig og Peter Stetina som var tilbage. Med 1½ kilometer til stregen valgte jeg at angribe, da jeg godt kunne se feltet komme nærmere og nærmere. Det lykkedes mig at vinde med syv sekunders forspring, mens feltet var yderligere fire sekunder efter.”

I den samlede stilling er Troels Vinther nu oppe på tredjepladsen. ”Som jeg ser det, så er Rasmus Guldhammer stadigvæk vores klassementsrytter. Når de høje stigninger kommer, er jeg nemlig ikke helt sikker på, at jeg kan sidde med blandt de forreste,” tilføjer Troels Vinther, som valgte at dedikere sejren til sin morfar efter etapen.

”Han døde desværre i sidste uge og skulle begraves i dag. Jeg kunne jo ikke være der grundet cykelløbet, men jeg ved, at han vil være meget glad på mine vegne. Så denne sejr dedikeres til ham,” sluttede Troels Vinther. Sejren var den 16. UCI sejr vundet af Team Capinordic ryttere i denne sæson.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677