Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Efter tirsdagens flotte sejr til Troels Vinther, var det i dag Niki Østergaards tur til at vise sig frem, da han på femte etape af Tour de l’Avenir kom i mål på en andenplads, kun skarpt slået af spanieren Jonathan Castroviejo.

”Det er simpelthen så bittert, det er en af de mest ærgerlige andenpladser i min karriere, så der er simpelthen gravstemning lige nu,” forklarede Niki Østergaard direkte efter etapen.

Rytterne skulle onsdag ud på en 166,5 kilometer lang etape fra Sedan til Guénange, og allerede kort inden på etapen røg det afgørende udbrud af sted.

”Da vi ramte den første lille knold kørte vi 15-17 ryttere af sted og endte derefter med at sidde derude hele dagen. Undervejs var feltet flere gange tæt på at indhente os, men det endte med at vi lige akkurat holdte til mål. Med 170 meter tilbage åbnede jeg spurten, men med latterlige tre meter til stregen kom ham spanieren forbi mig og tog sejren,” tilføjede Team Capinordic rytteren.

”Det var endnu en understregning af, at min form er rigtig god i øjeblikket. Torsdag kommer så stigningerne, så håber vi at Troels Vinther og Rasmus Guldhammer er klar til at tage over,” sluttede en ærgerlig Niki Østergaard.

I den samlede stilling er det stadigvæk franskmanden Julien Berard som fører med Troels Vinther på tredjepladsen.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677