Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
For andet år i træk kunne Team Capinordic dag sikre sig den samlede sejr i Post Cuppen, da Morten Høberg efter en tredjeplads i dagens løb kunne kåres som vinder på torvet i Vordingborg.

Inden sidste afdeling lå Morten Høberg ellers ti point efter den førende Kaspar Schjønnemann fra Team Concordia, men med en suveræn holdindsats kunne holdet skabe den afgørende udskilning.

”Fantastisk indsats af hele holdet. Den her sejr betyder rigtig meget for mig. Da jeg sidste vinter sad og talte kontrakt med Tom Breschel, så fortalte han mig, at jeg skulle have Post Cuppen som et mål. Så jeg syntes det er stort, at kunne sætte sig et mål for et år siden og så leve op til det,” forklarede Morten Høberg efter løbet, inden han sendte en stor ros videre til sine holdkammerater.

”Den her samlede sejr havde jeg aldrig fået uden mine holdkammerater. Vi sad simpelthen så tungt på det her løb hele dagen, og så var det bare op til de andre at følge med. Da den afgørende gruppe på godt 30 ryttere blev skabt, sad næsten hele Team Capinordic holdet med fremme. Derefter styrede vi gruppens fart de sidste 60-70 kilometer, og kunne dermed øge forspringet ned til feltet,” forklarede Morten Høberg, inden han fortalte om finalen.

”Vi havde både jeg og Jonas Aaen med helt fremme, og vi satsede egentlig på at tage både afdelingens sejr og den samlede sejr. Da vi kørte ind i det sidste sving, dykkede Philip Nielsen dog inden om os, så vi begge glider lidt ud, hvilket gav derefter gav Philip et forspring. Det betød dog også, at Glenn Bak (Blue Water) ikke kunne tage sejren og dermed gå forbi mig i klassementet. Derfor var det også en forløsning at køre over stregen, selvom vi ikke fik sejren i afdelingen,” sluttede Morten Høberg, som har været syg et par gange de seneste 14 dage, og derfor kørte sejren hjem uden at være helt på toppen.

Også sportsdirektør Tom Breschel var glad for sine rytteres indsats efter løbet. ”De var ganske enkelt fantastiske. Trods den situation vi har på holdet lige nu, så vidste rytterne fremragende team work. Alle var klar til at ofre sig i dag, og de viste præcist den team spirit der har givet os så meget succes i denne sæson. Jeg er super imponeret over denne gruppe ryttere.”


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677