Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
Selvom Fredrik Ericsson i sidste uge blev samlet nummer seks i Tour de Slovakia, så havde han en følelse af, at benene ikke rigtigt ville det hovedet sagde til dem.

”Det var mærkeligt. Jeg havde haft en god optakt til løbet, men jeg manglede lige det sidste. Jeg kunne godt have været nervøs for, at jeg havde en virus i kroppen,” forklarede den stærke svensker.

Om to uger skal Fredrik Ericsson repræsenterer Sverige på enkeltstarten ved VM i schweiziske Mendrisio. For at køre et optimalt resultat hjem der, deltog han lørdag i det franske UCI løb, Chrono Champenois, som var en 33 kilometer lang enkeltstart. Efter en udmærket indsats kørte han i mål på en 10. plads.

”Jeg kørte et okay løb og havde egentlig en god følelse, uden at jeg kom helt op på mit topniveau. Heldigvis er enkeltstarten ved VM små 20 kilometer længere, så det passer meget bedre til mig. Nu tager jeg hjem til Sverige, så jeg stille og roligt kan forbedre min enkeltstart, inden at jeg næste weekend kører Duo Normand, som er en partidskørsel i Frankrig sammen med Jens Erik Madsen. Derefter tager jeg så til Schweiz, hvor jeg glæder mig til at køre,” tilføjer Fredrik Ericsson, som ikke er nervøs for, at formen ikke er på toppen til VM.

”Sidste år kørte jeg min dårligste enkeltstart 14 dage inden VM, hvorefter at jeg ved VM kørte rigtig godt. Lige nu føler jeg mig væsentligt bedre end på samme tidspunkt sidste år, så jeg håber på et godt resultat ved VM,” slutter Team Capinordic rytteren.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677