Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
CSC Copenhagen Cycling arrangerede lørdag gadeløb ved Christiansborg i København, og det var med Team Capinordic som det dominerende hold. Rytterne skulle køre 50 omgang på 1,4 kilometer lang rute, og allerede efter et par omgange kørte det afgørende udbrud. Team Capinordic havde Jonas Aaen og Nikola Aistrup med fremme sammen med Jan Almblad (Bluewater) og Sebastian Lander (Glud & Marstrand Horsens). Da Thomas Riber-Sellebjerg en omgang senere kommer frem til gruppen, sad Team Capinordic med hele tre ryttere og satte derfor et højt tempo.

”Vi gav den med det samme gas, da vi fik Sellebjerg frem til os. Hurtigt fik vi et halvt minut ned til feltet, som vi halvvejs havde øget til 1½ minut og senere begyndte vi at indhente flere ryttere med både en, to og tre omgange. Med små 20 omgange tilbage kunne vi mærke, at både Almblad og Lander begyndte at spare på deres kræfter, så med 15 omgange til mål satte jeg et angreb ind, og fik Almblad med mig. Det var sådan set okay, da jeg normalt er hurtigere end ham i en spurt.”

”Med et par omgange til mål angreb jeg på et brostensstykke og fik dermed sat Almblad, så jeg sikkert kunne køre alene over stregen. Som altid er det dejligt at vinde, og det var det bestemt også i dag. Samtidigt satte vi os på flere af de andre placeringer i toppen, så det var bestemt endnu engang en god Team Capinordic dag,” forklarede Jonas Aaen efter løbet.

Nikola Aistrup tog tredjepladsen, da han slog Thomas Riber-Sellebjerg i spurten. Samtidigt kørte Martin Pedersen ind på sjettepladsen, hvilket understregede holdets dominans i løbet.

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677