Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH Cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Udstyr
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag
I tirsdags meddelte PH Cycling Denmark (PHC), som står bag Danmarks talentfabrik og mest vindende cykelhold, Team Capinordic, at holdet går på folkeaktier.

- Initiativet er blevet modtaget overraskende positivt og jeg kan virkelig fornemme, at der er en oprigtig stor vilje blandt mange mennesker for at bevare cykelholdet og det vi står for, udtaler holdejer Søren Svenningsen og tilføjer, at ”her halvvejs i tegningsperiode er der tegnet for ca. kr. 1.3. mio. aktier hvilket er flot, men der er fortsat et stykke vej op til 4-5 mio., som har været målet, så det er fortsat nødvendigt, at endnu flere bakker op omkring holdet - vi forhandler dog fortsat med en ny hovedsponsor, så det kan være, at mindre kan gøre det.

Søren Svenningsen er noget overrasket over, at opbakningen ikke kun kommer fra cykelinteresserede privatpersoner, men også mange mindre virksomheder, som har indgået sponsorater på 5-10.000 kr.

STØTTE FRA MANGE KANTER
- Støtten kommer ikke kun fra cykelsporten, men også fra stjerne indenfor andre sportsgrene, og dette har affødt, at vi har mulighed for at give vores aktionærer nogle ekstraordinære oplevelser, såsom træning og middag med en superliga stjerne fra FC København, FC Nordsjælland eller Brøndby IF og en cykeltur og middag med cykel-ikonerne Rolf Sørensen og Brian Holm og nutidens stjerne Matti Breschel samt et besøg og middag i Parken med Flemming Østergaard og en tennislektion af Michael Tauson – så hvis du tegner en eller flere aktier på www.CYKELAKTIE.dk vil du kunne få dine drømme opfyldt, siger Søren Svenningsen.

Samstemmende lyder fra bl.a Flemming Østergaard, som selv er gammel cykelrytter, Michael Tauson, Simon Richter (FCN), Peter Madsen (BIF) samt Rolf Sørensen og Brian Holm, at det er meget vigtigt, at vi alle nu støtter op om et af flagskibende indenfor dansk cykelsport, da en lukning af holdet vil være et uopretteligt tab for talentudviklingen i Danmark.

MATTI BRESCHEL ville have dedikeret VM-medalje til sine gamle venner

Det samme siger Matti Breschel og Chris Anker Sørensen fra Team Saxobank, som selv er produkter af PHC’s talentudvikling og blandt favoritterne til at vinde medalje ved VM i Schweiz i morgen. ”Hvis jeg havde vundet i går, ville sejren have været dedikeret til alle Jer, der siden opstarten i 2002 har lagt et kæmpe og fantastisk stykke arbejde i PHC – uden alle de ildsjæle, ville jeg aldrig have nået det niveau, jeg har i dag, så jeg skylder PHC alt og håber virkelig, at alle vil støtte op omkring holdet. Min VM-trøje ligger helt sikkert blandt de præmier, som der udloddes, udtaler Matti.

Spørgsmål kan rettes til holdejer Søren Svenningsen på sds@phcycling.dk eller 31233090.


© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677