Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag


Meyer om Jens Erik
Jens-Erik Madsen kommer til holdet efter en sæson, hvor han fik vist sig frem som en vigtig mand på 4000 meter landsholdet og som en fantastisk hurtig afslutter på landevejen.

Jens-Erik er den eneste på banelandsholdet, som har taget hele vejen fra da det ikke gik så hurtigt, til nu at være en del af det næst stærkeste 4000 meter hold nogensinde. Derfor var det også en stor tilfredsstillelse, da han sidste sommer stod på podiet ved OL i Beijing med sølvmedaljen hængende om halsen.

Inden OL nåede han dog ved landevejs DM at bevise, at han også der holder et meget højt niveau. I kampen om sølvmedaljen var det kun Matti Breschel der kunne slå ham, men han kunne alligevel stå på podiet med en flot bronzemedalje. I 2009 har han således store forventninger til landevejen og til banen.


Team Capinordic    RYTTERINFORMATION


Navn
Fødselsdato
Nationalitet
Højde
Vægt

Hjemmeside

Ryttertype

Ambitioner
Forventninger:
"Jeg har i de sidste tre sæsoner kørt for Team Designa Køkken og ville gerne prøve noget nyt. Har derfor valgt Team Capinordic, da jeg mener, det er et hold i udvikling og som helt sikkert kan udvikle mig til en bedre cykelrytter under de meget professionelle forhold der er på holdet.
Jeg har endnu ikke sat mig noget mål for landevejssæsonen, da det primære mål indtil videre er Bane-VM i marts måned. Men jeg blev treer ved elite DM på landevejen sidste år, så jeg har da en tro på, at jeg kan levere det samme resultat eller måske endda gøre det endnu bedre i år. Derudover har holdet en tro på, at jeg kan være en vigtig mand for massespurterne, og jeg skal i hvert fald gøre mit for at gribe de muligheder som der opstår. Derudover ser jeg selvfølgelig frem til at have muligheden for at køre Post Danmark Rundt."


Tidligere hold

Topresultater

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677