Team Capinordic
Sponsorer
Presse
PH cycling
Fanzone
Capinordic
Kontakt
Links
Ryttere
Nyheder
Kalender
Resultater
Holdet bag


Meyer om Daniel
Daniel Kreutzfeldt havde en fantastisk 2008 sæson både på banen og på landevejen. Han formåede at kvalificere sig til OL i Beijing, hvor han i pointløbet kørte en flot sjetteplads hjem. I efteråret var han også en del af 4000 meter holdet, som ved World Cup afdelingen i Manchester kørte en sølvmedalje hjem.

På landevejen viste han også, at han som rytter har udviklet sig meget. Således vandt han kongeetapen i det norske UCI løb Ringerike Grand Prix, hvor han blandt andet satte flere af sine kommende holdkammerater på plads. Ved VM enkeltstarten i Varese, gik det ikke helt som forventet. To styrt i starten af løbet, som Kreutzfeldt selv betegnede som dumme personlige fejl, ødelagde muligheden for medalje, og så hjalp det ikke at have kørt næst hurtigst af alle på den sidste tredjedel af løbet.

Med disse flotte resultater valgte Team Capinordic at hente rytteren til holdet, og forventningerne er store i den kommende sæson.


Team Capinordic    RYTTERINFORMATION


Navn
Fødselsdato
Nationalitet
Højde
Vægt

Hjemmeside

Ryttertype

Ambitioner
"Jeg håber at udvikle mig som rytter, og få international erfaring! Mit store mål er at repræsentere Danmark til VM i enkeltstart på hjemmebane i 2011! Og at deltage ved OL i London i 2012!"

"Jeg tror, at Team Capinordic er holdet, hvor jeg kan udvikle mig bedst, da det er et hold som har en god organisation og professionelle forhold. Jeg er stadigvæk ung, så jeg har mulighed for at udvikle mig som rytter. Resultatmæssigt ser jeg selvfølgelig frem til verdensmesterskaberne på banen i marts måned og derefter bliver det landevejen som får min store opmærksomhed. Sidste år vandt jeg en flot etape i Ringerike Grand Prix og det er et løb, som jeg også gerne vil fokusere på i næste sæson. Derudover er Post Danmark Rundt selvfølgelig et løb, som jeg godt kunne tænke mig at have som en udfordring".


Tidligere hold

Topresultater

© Team Capinordic v/P.H. Cycling Denmark ApS
Paul Bergsøes Vej 47 - DK-2600 Glostrup - Cvr. 71030628 - T: +45 4327 0782 - F: +45 7020 3677